© 2019 by GAB

Centrum jogi na Warmii

Wybitnie zlokalizowana działka nad jednym z Warmińskich jezior, stanowi wspaniały kontekst dla budynku, którego głównym zadaniem będzie usunąć się w cień i a zarazem dawać poczucie bycia we własnym domu. Proekologiczne rozwiązania, chęć pełnego czerpania z natury i współgrania z nią są jednym z głównych wymagań Inwestora więc użycie w projekcie naturalnych, możliwie lokalnych materiałów jest jednym z najważniejszych założeń projektu. Dwie archetypiczne bryły domu, wbijają się w opadającą w kierunku jeziora działkę, oddają charakter miejsca, nie narzucają się wizualnie i nie przytłaczają skalą.

Opis autorski

Rok

Powierzchnia całkowita

Inwestor

Architekt/

Konkstrukcje

Instalacjer

Wizualizacje

2019- w trakcie

615 m2

Prywatny/Private

GAB

-

-

GID Studio